Мини заем без трудов договор

 

Напоследък все повече хора остават без работа или работят без трудов договор. Работодателите закриват работни места и съкращават своите служители без да им мигне окото, или просто намаляват трудовото им възнаграждение до безобразие. Тези обстоятелства поставят много хора в затруднено финансово положение, което на свой ред води до множество негативни последици. За съжаление, никой не е застрахован и жертва на безработицата стават както по-възрастните, така и младите.

Парадоксалното в случая е, че именно лицата които имат най-голяма нужда от парична помощ, най-трудно я получават. Това се дължи на факта, че не могат да докажат своите доходи и банковите институции директно затварят вратите си за тях. За щастие, има изход от тази неприятна ситуация. Все повече компании предлагат специален вид бързи кредити, насочени именно към по-специфичните нужди на безработните лица. Повечето хора живеят със заблудата, че понеже нямат трудов договор не могат да вземат онлайн заем. Именно затова ние от minizaem сме се постарали да отговорим на най-често задаваните въпроси, във връзка с вземането на малки кредити от безработни лица:

  1. Наистина ли мога да кандидатствам? Да, стига да сте навършили пълнолетие. Трябва също така имате банкова сметка и добро кредитно минало. Това са единствените изисквания, оттам насетне всичко зависи от вас и от вашите нужди. Този вид бързи заеми са особено подходящи и за пенсионери, жени в майчинство и студенти.
  2. Как да кандидатствам? Бързо и удобно. Не е необходимо дори да излизате от вкъщи, да издирвате офиси и да се редите по опашки. Трябва само да седнете пред компютъра, да проучите внимателно общите условия на компанията и да попълните онлайн бланката. Процедурата за вземане на онлайн кредит от MiniZaem.bgе максимално облекчена и е ориентирана към получаване на финансовите средства на мига.
  3. Трябват ли ми някакви специални документи? Не, имате нужда единствено от лична карта. При одобрение сумата постъпва директно по банковата ви сметка. Няма един куп досадни формуляри, изискващи излишна информация. Всичко е максимално улеснено и съобразено с вашите нужди.
  4. Каква сума мога да взема? Особеност на този вид бързи кредити е рисковата група от клиенти, която обслужват. Поради тези обстоятелства, отпусканите суми са в по-малки размери, като целта е да подсигурят най-неотложните битови нужди. Най-често сумата която можете да получите е около 400 лв.
  5. Трябва ли ми гарант или поръчител? Не, вие сте единственото отговорно лице по вашия заем. Това е едно от основните предимства на малките кредити без трудов договор – няма доказване на доход и се нуждаете единствено от чисто кредитно досие.
  6. Колко бързо ще получа своите пари? Онлайн заемите са най-скоростния начин за получаване на спешни пари. Освен, че процедурата по кандидатстване отнема пет минути, одобрението за желаната парична сума пристига до половин час. Вариантите за получаване на вашия бърз кредит зависят от политиката на кредитната компания. Най-разпространения и предпочитан начин е, да ви бъдат преведени по банковата сметка. Следващият вариант е да посетите офиса на фирмата. Друга опция е, за отидете до най-близкия оторизиран партньорски клон на кредитната компания. Всичко зависи от вас и това как ще ви бъде най-удобно.

 

Публикувано в онлайн минизаем с етикети , , . Постоянна връзка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *